καθημερινο φαινομενο αφου
τα κινεζικα εστιατορια ανοιγουν
στην Αθηνα το ενα μετα το αλλο
Στα ελληνικα ουζερι εχει αγαπηθει
το ψαροσουβλακι που ελπιζουμε
να εχει γινει η νεα μοδα και να παμε
ολοι να το δοκιμασουμε!!!
Δεν ειναι μονο τα ζυμαρικα
που μαγειρευονται με χιλιους
δυο τροπους! Το ρυζι κατακτα
επαξια τον τιτλο του πιο ευελικτου
ειδους τροφης στο μαγειρεμα.
Καλη σαρακοστη με τη φαβα
να κυριαρχει σαν τον πρωτο
σαρακοστιανο μεζε στις
συνταγες περιοδικων και την
μοδατη εμφανιση τους στα ραφια
τωνσουπερ μαρκετ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου